(UDSOLGT) Fa. Moto-Sport Vinteropbevaring (UDSOLGT)

NB.! Sidste indleveringsdag er d. 30 nov. 

Skal du have opbevaret din MC, udført service, reparation eller skade.
Vi ordner din MC over vinteren, så den er klar til dig når sæsonen starter igen.

Vinteropbevaring

Vinteropbevaring af din motorcykel er et tilbud til dig, der ønsker at passe ekstra godt på din MC i de kolde vintermåneder. Fordelene ved at lade din motorcykel vinteropbevare hos os er:

Ingen plads bestilling. Din motorcykel står i frostfrie lokaler vinteren igennem. Så undgår du korrosion på motor og stel forårsaget af saltdampe fra vejsalt. Hvis du ønsker det, skiftes olien ved modtagelsen, så syren i den brugte olie ikke angriber motoren i stilstandsperioden. Batteriet afmonteres og anbringes i et vedligeholdelsesapparat så det er i form til foråret, og sidst men ikke mindst til foråret, når du skal have din mc på gaden igen sørger vi for opstart af din motorcykel, med kontrol af dæktryk og oliestand m.m. så den står klar til dig, når du henter den.


Vinteropbevaringspris:
Vi tager i år 395,- pr måned. Ved indlevering betales der for 3 måneder, resten afregnes ved afhentning. Ved afhentning skal vi have besked min. 1 uge før, så vi har tid til at få din motorcykel klar. 
 
Ekstra service (mod betaling).

Vi kan lave service på din motorcykel mens den er til vinteropbevaring hos os.. Hvis der skal laves noget skal vi have besked ved indlevering. 

Det er en god ide hvis din motorcykel er indregistreret, har en kaskoforsikring dækkende tyveri, brand, hærværk samt andre uheld (undtaget kørsel på MC). Husk at tjekke dine forsikringsbetingelser vedr. selvrisiko ved evt. skade.

Vinteropbevaring omfatter:
Klargøring før opbevaring.
Vi vasker motorcyklen af og behandler den med Muc-Off produkterBatteri afmonteres og sættes i vores lade station. 
Under opbevaring. Månedlig opladning af batteri.
Efter opbevaring. Afrensning af beskyttelsesolie på og ved betjeningsdele. Installation af batteri. Kontrol af dæktryk, lys m.v.

Vigtig info: Grundet brandfare tapper vi benzin af.

Hvis du har spørgsmål angående vinteropbevaring så skriv til os.