Team

Team FA-Motosport glæder sig til en ny sæson hvor vi vil prøve at følge successen op fra 2012, hvor vi blev Tysk mester i Superbike og vi vandt det nordiske DMR mesterskab i samme sæson. Vi havde en meget svær sæson sidste år, der var præget af mange tekniske udfordringer og nogle store styrt på grund af udfordringer med setup af raceren samtidigt med at vores racedæk havde ændret compound, der blot forværrede udfordringerne.

Vi har derfor valgt at skifte affjedring- og dækleverandør til den kommende sæson – således at vi anvender Bitubo affjedring og Pirelli dæk i stedet for Öhlins og Dunlop. For at være så godt forberedt som muligt, har vi været i Spanien og teste det nye setup og det har været en fantastisk positiv oplevelse. Der er meget mere føling med forenden af raceren med den nye affjedring og de nye dæk fra Pirelli var også særdeles tilfredsstillende. Jeg har kørt på Dunlop dæk de sidste 7 år, så det har været svært at skifte til Pirelli men jeg formåede allerede efter 2 dage på de nye dæk at matche mine omgangstider på Dunlop dækkene – så når jeg for endnu mere føling med de nye dæk så er der et væsentligt potentiale for yderligere forbedringer.

Vores løbskalender for sæsonen 2014, er som følger:

18-21 April Most (IBPM 1, GEC 1 og DMR 1) Tjekkiet
9-11 Maj Lausitzring Tyskland
29-01 Maj Lausitzring (IBPM 2, GEC 2 og DMR   2) Tyskland
12-15 Juni Oscherleben (EMR 3) Tyskland
16-20 Juli Oscherleben (IBPM 4, GEC 5) Tyskland
14-17 August Most (IBPM 5) Tjekkiet
12-14 September Most (GEC 5) Tjekkiet
25-28 September Brno (IBPM 7, GEC 7, EMR 7 og DMR   ?) Finale Tjekkiet

Vi håber, at I har lyst til at være en del af vores stærke race team også i år og vi forventer at gentage det hyggelige sponsor arrangement vi afholdte på Anderstorp i 2012, men denne gang vil vi holde det på den tyske racerbane Oscherleben 17-20 juli. Banen har et fantastisk layout for tilskuere da der er adgang til hele indercirklen af banen så det er muligt at følge racerløbene hele banen rundt. Derudover ligger banen ”kun” 350 km fra Rødby og er en rigtig WM-bane.

De bedste hilsner fra

Team FA Motosport