El-scooter – en ideel transport til pendlerturen

Tilhører du dem, der ofte skal pendle til og fra arbejde eller studie? Og er du træt af enten at komme for sent på grund af lange bilkøer eller at ankomme svedig efter cykelturen? Så er en el-scooter måske lige noget for dig. Med en el-scooter har du nu et billigt og grønt alternativ til både bil, cykel og bus, så du nemt kan pendle til og fra arbejde eller studie med god samvittighed. 

Fordelene ved at købe en el-scooter er:

 • Du slipper for dyre brændstofregninger
 • Du hjælper miljøet ved at benytte en grøn transportform
 • Du slipper for lange bilkøer
 • En el-scooter er nem at vedligeholde – den er klar til brug så snart den er ladet op
 • En el-scooter er nem at håndtere, da den i gennemsnit kun vejer 61 kg

Hvem må køre på el-scooter? 

Reglerne for el-scooter følger reglerne for små og store knallerter. 

Lille knallert (30 km/t)

 • Du skal være fyldt 15 år og have taget knallertkørekort
 • Er du 18 år uden knallertkørekort, men med kørekort til bil, motorcykel eller stor knallert, gælder kørekortet også til en lille knallert
 • Hvis du er fyldt 18 år før 19. januar 2013, behøver du ikke noget kørekort til lille knallert
 • Du skal følge færdselsreglerne for cyklister

Stor knallert (45 km/t)

 • Aldersgrænse: 18 år
 • Krav om kørekort til enten stor knallert, bil eller motorcykel
 • Du skal følge færdselsreglerne for bil og motorcykel, dog må du ikke køre på motorvej eller motortrafikvej

En el-scooter er for alle

En el-scooter er for alle og den er et billigt alternativ til både bil og cykel. Den er det optimale valg, hvis du hver dag skal pendle frem og tilbage mellem dit hjem og arbejde eller studie. 

Med en el-scooter fra NIU får du et topmoderne elektrisk køretøj. El-scooteren har aftagelige batterier med Japanske Panasonic lithium-ion celler, en kraftfuld tysk elektrisk motor fra BOSCH, regenerative bremser og cloud-ecu med Vodafone simkort, som automatisk sender og opdaterer køretøjets software 24-7, samt tyverialarm, GPS-sporing, batteristatus og diagnosticering, som kan tilgås via smartphone appen.

Oplev den optimale komfort og pålidelighed med den elektriske motor fra tyske BOSCH, der er kendt for deres produkter af høj kvalitet. Med 1400 watt giver el-scooteren dig hurtig acceleration, til den ønskede fart opnås. El-scooteren giver en yderst behagelig køreoplevelse med den støjfri elektriske motor, der ikke udleder skadende og forurenende emissioner af nogen art. 

Du får naturligvis en lang rækkevidde på din el-scooter, op til 92 km afhængigt af modellen, du vælger. 

Aftageligt batteri sikrer dig mere frihed

Du får total frihed til selv at vælge, hvor og hvornår dit batteri skal oplades; derhjemme om natten, hos vennerne mens du er på besøg, på arbejdet – det er dit valg. Du er således ikke afhængig af at finde en ladestander, hvor du skal stille din el-scooter. Tag blot batteriet med dig, når det er på tide at lade op. 

Kom og prøvekør en el-scooter

Det kan være svært at vide, om en el-scooter er noget for dig. Vi kan skrive nok så mange rosende ord om den, men i sidste ende er det køreglæden, der sælger produktet. Derfor vil vi gerne invitere dig til at komme forbi og prøvekøre en af vores el-scootere, så du selv kan mærke den lydløse køreglæde, der er forbundet med køretøjet.