Mc Udstilling
/
/
Mc Udstilling

Mc Udstilling

Sidste weekend i februar, d. 27.-28., skal motorcyklerne for alvor vises frem. Alle bosiddende i Østdanmark er blevet snydt længe nok, og i 2016 bliver det også østdanskernes tur til at lugte lidt benzin inden sæsonstart.

Mens jyderne det seneste år har fået tilbudt at se motorcykler i Aarhus og Herning, er der intet sket for de mange motorcykel-interesserede øst for Storebælt, men i 2016 får Østdanmark altså også muligheden på egen boldbane.
Det bliver domkirkebyen Roskilde der ligger lokaler til en sådan forhandlerudstilling af motorcykler og udstyr. Placeringen er optimal, da alle på Sjælland kan nå Roskilde med tog. Alle fra København kan endda nå frem til udstillingen på under 20 minutter med offentlig transport. Udstillingsområdet er placeret med rigelig gratis parkeringspladser til alle der måtte ønske at besøge udstillingen i bil.
Udstillingen bliver en ren udstilling. Det betyder intet salg eller kræmmermarked, men fremvisning af de mange muligheder der tilbydes nutidens motorcyklister. Både når der tales motorcykler og udstyr.
Åbningstider:
Lørdag d. 27. februar: 09.00-18.00
Søndag d. 28. februar: 10.00-16.00
Pris:
Voksne 100 kr.
Børn u. 12 år. Gratis
Kilde: 123mc.dk

Kommentar

kommentar

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.