Har du overvejet leasing?
/
/
Har du overvejet leasing?

Har du overvejet leasing?

 

Fra 01.03.2017 er vi begyndt at tilbyde vores kunder muligheden for at flexlease deres motorcykler. Flexleasing foregår således at kunden stadig ejer sit køretøj, men vælger at betale afgiften af i små bider pr. måned og kun i de måneder hvor motorcyklen er benyttet.

Finansiel leasing af motorcykel er interessant for den der ikke benytter sig af sit køretøj på vejen i alle årets 12 måneder.

Ved finansiel leasing kan du købe dig en dyrere motorcykel til en lavere og mere overkommelig ydelse pr. måned end ved et traditionelt banklån. Du har samtidig en mindre kapital binding at hæfte for, da cyklen finansieres uden momsen og afgiften, samt et mindre værditab som gør processen meget økonomisk attraktiv – på både de dyreste og billigste cykler.

Flexleasing foregår igennem vores samarbejdspartner Flexleasingmc. Flexleasingmc rådgiver dig i at lave det helt rigtige leasing set-up, samt det skattetekniske hvis du har virksomhed. Folkene bag Flexleasingmc har mange års erfaring med finansiel leasing af biler og nu tager de skridtet videre til mc-branchen, hvor det i den grad kan vise sig at være en attraktivt løsning. Folkene bag Flexleasingmc vil over den kommende periode besøge jer fysisk ude i butikkerne, for at tage et seriøst møde med jer og forklare opsætningen af vores kommende samarbejde – samt lidt forklaring om hvad finasiel leasing går ud på og fordelene hertil.

Se eksempel

 
 APRILIA RSV4 RF (319.998,-)

Finansiel leasing tilbud:

6 aktive og 6 passive mdr.

Udbetaling kr. 33.000,- incl. moms

12 mdr. X kr. 2.484,- incl. moms

Restværdi kr. 95.593,- ekskl. moms og afgift

Aftalen kan tilbydes både til private og erhverv.

Kontrakt oprettelse kr 0,-

 

Vi byder dem velkommen og ser frem til samarbejdet. Har du spørgsmål er du velkommen til at tage direkte kontakt til Flexleasing:

Lukas Topp                         Preben Thygesen Leasingkonsulent                Direktør / LeasingKonsulent Mobil: +45 2215 2729          Mobil: +45 2627 6862

info@flexleasingmc.dk Flexleasingmc- Geminivej 14, 2670 Greve

Kommentar

kommentar

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.