DÆK TEST
/
/
DÆK TEST

DÆK TEST

Vi er stolte over at Metzeler vinder denne test.

catalogue_tourance_325x200_jpeg_New

123mc’s samlede placeringer og beskrivelse af de forskellige dæk.

1. Metzeler Tourance Next
Et dæk er i næsten alle discipliner præsterer flot. Kun i ligeud-stabilitet leverer Tourance Next ikke en toppræstation. Der er andre dæk der klarer nogle discipliner bedre end Tourance Next, men ingen leverer et så flot gennemsnit som dette dæk. Tourance Next er samlet set, i en klasse over duellanterne.

2. Metzeler Tourance EXP
En regulær overraskelse at denne halvgamle dækkonstruktion klarede sig så flot. Dette skyldes især bremseevnerne, og det faktum at Tourance EXP ikke faldt igennem i nogle discipliner. Trods en fremskreden alder, altså stadig et godt dækvalg.

3. Continental Trail Attack 2
Et meget ustabilt dæk, der på ingen måde kan anbefales til nervøse motorcykler. At dette dæk alligevel kunne opnå en rimelig placering, skyldes eminente bremseevner på våd og tør asfalt. Til meget sporstabile motorcykler kan Trail Attack 2 være et udmærket valg.

4. Dunlop TrailMax
Dejligt sportsligt dæk, med godt bil i kurverne på tør vej. Også greb under acceleration i grus er godkendt. Desværre er bremsning på våd vej og på løst underlag ikke livretten for TrailMax. Også på TrailMax er ligeud-stabiliteten kritisabel, hvorfor dette dæk også kun anbefales til sporsikre motorcykler.

4. Pirelli Scorpion Trail
Fantastisk til sportslig kørsel, trods det faktum at Scorpion Trail ikke bremser specielt godt. Scorpion Trail ændrer næsten køreegenskaberne på en adventure, så de minder om køreegenskaberne på en sportsmaskine. Godt dæk til dem der elsker høje svinghastigheder.

6. Bridgestone BW501/502
Bremsning i grus er godkendt, og ligeud-stabiliteten er topklasse. Desværre mærkes at denne dækkonstruktion har mange år på bagen, hvorfor tiden er løbet fra dette dæk. Greb i kurver på tør vej er langt efter de bedste dæk i testen. Godt til nervøse motorcykler.

6. Michelin Anakee 3
Ligeud-stabilitet i næsten samme klasse som Bridgestone, og greb under acceleration på grus gør Anakee 3 til klassevinder i den disciplin. Desværre er greb og bremseevne langt fra de bedste dæk. Også et dæk der anbefales til nervøse motorcykler, og til dem der gerne accelererer på løst underlag.

 

Læs hele testen her 123mc.dk

Kommentar

kommentar

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.